Tel : 0344 221 26 20 Cep: 0 554 490 53 23

Sosyal Medyada Biz}

2. İLAÇLAMA DA %10 İNDİRİM !
Haşerelerden kurtulmak için ev, ofis veya apartman vb. türde yaşam alarınızı ilk ilaçlamadan en az 15-21 sonra 2. ilaçlama yaptırmanız gerekmektedir. Mevcut müşterimiz için 2. İlaçlama %10 indirim fırsatını kaçırmayın...
FIRSATI YAKALA

Kulağa Kaçan İlaçlama

Kulağa Kaçan İlaçlama

Kulağakaçan böceği küçük birkaç cm boyunda olan bir haşeredir. Kulağa kaçan böceklerinin vücutları üç bölmeden oluşur. Baş, gövde ve karın kısımlarıdır. Kulağakaçanda toplam 6 ayak vardır ve baş kısmında 2 adet antenleri vardır. Bu antenler sayesinde besinlerini bulur ve kendisine gelen tehlikeleri algılayıp kaçarlar.

Kulağa kaçanların vücudunun arkasında kıskaçları vardır. Kulağakaçan böceği genellikle geceleri aktiftirler. Kulağakaçan bu haşere beslenmesini gece yaptığı için gündüz saklandıkları yerden çıkarak beslenirler.

Kulağakaçan böceği evlerde yarıklarında ve çatlaklarda barınır. Evlerin bodrum ve çatısında da bulunurlar. Kulağa kaçan böceği aynı zamanda ağaçların meyveleri üzerinde ve ağaç kabuklarında bulunurlar.

Kulağakaçan böceği besin olarak bitkisel ürünler ile hayvansal artıklar ve hayvansal ürünler ile beslenir. Bitkilerin artıklarını, bitki meyvelerini ve bitki yapraklarını yerler.

Kulağakaçan böceği ayrıca böcek ölülerini kıskaçları ile parçalar ve sonrada yer. Ayrıca büyük cüsseli hayvanların leşinden de yiyerek beslenirler.

Kulağa Kaçan Kulağa Kaçan Kulağa Kaçan

Kulağakaçan böceği insanlar için tehlikeli bir böcektir. İnsanlar uyuduğu zaman insanın ağzına, burnuna, ve kulağına kaçar. Kulağa kaçan böceği çok hızlı hareket eder.

Kulağakaçan ile mücadelede mutlaka şarttır. Kulağakaçan böceği görüldüğünde mutlaka ilaçlama firması ile çalışın. Çünkü kolay olan bir ilaçlama yöntemi ile kontrol altına alınabilen kulağakaçan böceği korsan firmalar ve acemi kişiler tarafından ilaçlanırsa ciddi zararlar verebilir.

KULAĞA KAÇAN İLE ALAKALI SORULAR

1- Kulağakaçan ne ile beslenir?

Kulağa kaçan besin olarak bitkilerin yapraklarını ve meyvelerini tükettiği gibi hayvan ve börtü böcek ölülerini de yerler.

2- Kulağa kaçan insanı ısırır mı?

Kulağa kaçan böceği insanı ısırmaz fakat insanlar uyurken ağız, burun, ve kulağına kaçabilirler.

3- Kulağakaçan böceği nerde bulunur?

Kulağakaçan böceği evlerde evin çatlak ve yarıklarında, çatı ve bodrumlarda bulunurlar. Dış ortamda ise bitkilerin meyveleri üstünde, ağaç kabuklarında ve hayvan artıkları ile leşlerinin bulunduğu bölgede bu haşerelere rastlanır.

2.221 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN